سايت خريد اينترنتي
هوشمندسازی ساختمان

هوشمند سازی ساختمان:

بکارگیری امکاناتی که خانه را در اصطلاح "هوشمند" (Smart) کند، همواره یکی از مواردی بوده است که بشر توجه زیادی به آن داشته و در طول دوره‌های مختلفِ توسعه ی فناوری راه حل های متعددی برای این منظور خلق کرده است. خانه هوشمند به خانه‌ای گفته می‌شود که ساکنین آن امکان تنظیم و کنترل تجهیزات الکترونیکی منزل خود را از راه دور و نزدیک داشته باشند و نیز بتوانند برنامه‌های مختلف و سناریو‌های متنوعی را برای آن تجهیزات تعریف و اجرا نمایند.

بطور کلی تجهیز ساختمان به مجموعه تجهیزاتی که به منظور افزایش کارایی و بهره وری و ایجاد محیطی مطبوع برای ساکنین آن طراحی و اجرا میگردند، هوشمند سازی ساختمان نامیده میشود. هدف از اجرای پروژه های هوشمند سازی میتواند تبدیل فضا به یک فضای متمایز و لوکس، تبدیل ساختمان به یک ساختمان با مصرف بهینه انرژی و یا تبدیل خانه به یک خانه مدرن و امن با مدیریت هوشمند باشد 

این تبدیل میتواند تمامی و یا بخشی از تغییرات زیر در ساختمان باشد:

    *  تنظیم و کنترل هوشمندانه روشنایی بر اساس زمان، میزان شدت نور طبیعی ونیز حضور ویا عدم حضور ساکنین.

    *  تنظیم و کنترل هوشمندانه سرمایش وگرمایش وتهویه فضا بر اساس زمان، دمای هوای بیرون، فصل سال،حضور و یا عدم حضور ساکنین.

    * تنظیم و کنترل سیستم صوتی ( موسیقی)  و پخش بی سیم موسیقی های متعدد در فضاهای مختلف منزل.

    * برنامه ریزی و کنترل تمامی تجهیزات امنیتی اعم از دوربین ها و سنسورها و سایر امکانات مرتبط.

    *  یکپارچه سازی سیستم کنترل روشنائی، سیستم کنترل سرمایش و گرمایش، صوت و تصویر و امنیت در قالب یک سیستم یکپارچه و هماهنگ.

در پی پیشرفت روز افزون صنایع تجهیزات الکترونیکی منازل، صنعت هوشمندسازی ساختمان نیز تحولات عظیمی را شاهد بوده است. شبکه هوشمند منازل شامل بخش‌هایی از قبیل سرگرمی‌ها و تفریحات (پخش فیلم و موسیقی)، سیستم روشنایی، سیستم کنترل دما، سیستم امنیتی، انواع Interface، سیستم اطلاعاتی و ارتباط تجهیزات بخش‌های گفته شده می‌باشد.

•بخش های مختلف خانه هوشمند:


با وجود اینکه برداشت‌های مختلف از مفهوم خانه هوشمند می شود که بستگی به اطلاعات هر فرد در این زمینه دارد، اما در اینجا مواردی مهم، مختصر و کاملاً پایه‌ای را از خانه هوشمند (اتوماسیون ساختمان) را ذکر می‌کنیم. معمولا هر خانه هوشمند شامل موارد زیر است:

    * کنترل دما 

    * کنترل روشنایی

    * پرده‌های برقی و سایر تجهیزات موتوری

    * سیستم مدیریت مصرف انرژی 

    * سیستم امنیتی

    * سیستم صوتی (با پوشش کامل منزل)

    * سیستم صوتی – تصویری

    * Interface (تجهیزات ارتباطی بین کاربران و سیستم)

به احتمال زیاد، شما تعدادی از سیستم های ذکر شده بال را در منزلتان دارید. اما سوال اینجاست که آیا بهتر نخواهد بود اگر تمام این سیستم‌ها از طریق یک Interface  مشترک (مثلاً یک صفحه لمسی و با یک ریموت) کنترل شوند و بتوان به صورت همزمان این تجهیزات را در سناریو‌های تعریف شده از قبل به کار گرفت؟

هدف ما دراینست که تمام این سیستم ها را که مانند جزایر مجزایی عمل می‌کنند، تحت کنترل یک سیستم مرکزی درآوریم ، بنابراین قدم اول، متمرکز کردن همه تجهیزات منزل شما در یک بخش مرکزی است. زمانیکه همه تجهیزات متمرکز شدند، حال می‌توانیم رفتارهای هوشمند متنوعی برای منزل شما تعریف نماییم. 

چند مورد از این رفتارها را در قالب سناریوهای خواب، مهمانی، خروج، جشن و.....را می‌توان تعریف و اجرا کرد.


(0) نظر
برچسب ها :
صفحه نخست پست الکترونیک وبلاگ تبیان
نوشته های پیشین
ازتاریخ 1398/03/01 تا تاریخ 1398/03/31 ازتاریخ 1397/11/01 تا تاریخ 1397/11/30 ازتاریخ 1397/10/01 تا تاریخ 1397/10/30 ازتاریخ 1397/09/01 تا تاریخ 1397/09/30 ازتاریخ 1397/08/01 تا تاریخ 1397/08/30
موضوعات
خرید اینترنتی (0) بدون موضوع (3)
صفحه ها
فیدها
آمار وبلاگ
تعداد بازدید : 18359
تعداد نوشته ها : 3
تعداد نظرات : 0
سولوس مارکت https://solosmarket.tebyan.net/newindex.aspx فروشگاه اینترنتی کالای ساختمانی سولوس مارکت https://solosmarket.tebyan.net/newindex.aspx https://solosmarket.tebyan.net/newindex.aspx فروشگاه اینترنتی کالای ساختمانی سولوس مارکت https://solosmarket.tebyan.net/newindex.aspx/subject-2.html فروشگاه اینترنتی کالای ساختمانی سولوس مارکت فروشگاه اینترنتی کالای ساختمانی سولوس مارکت https://solosmarket.tebyan.net/newindex.aspx فروشگاه اینترنتی کالای ساختمانی سولوس مارکت
X